16-11-12

Dit is geen racistisch, maar wel een realistisch bericht

Tegenwoordig worden we op alle TV-kanalen bestookt met oproepen van de UNESCO en diverse groeperingen ivm de hongersnood in de Hoorn van Afrika. Ik wil iedereen eraan herinneren dat het voornamelijk gaat over landen die overwegend moslim zijn. Hun islamitische broeders zijn in oorlog met andere islamieten, die opgejaagd worden en zonder enige vorm van gewetensbezwaar de hongersdood mogen sterven

.Wat doen de islamitische buurlanden overigens? NIETS !!!
Maar het is wél aan ONS om te geven. Die landen hebben één miljard Euro nodig om er bovenop te komen.

In plaats van zeer luxueuze hotels te bouwen, dure 4x4's te kopen en ijs- en schaatsbanen aan te leggen in de woestijn, zou het beter zijn dat elk van de Emiraten zijn geldbeugel zou openen, in plaats van aan de werkende mensen van de 'slechte westerse landen' (=wij dus, de niet-in-Allah-gelovende kapitalisten) te vragen dat te doen.
Indien iedere in Europa of elders gevestigde moslim één Euro zou geven voor Afrika, zouden zij na hun dood zeker in het Paradijs belanden.

Reeds tientallen jaren, of zelfs meer, is er enkel miserie in die landen en regelmatig worden wij aan die situatie herinnerd met verschrikkelijke beelden van bevolkingen die zijn voorbestemd om uit te sterven. Vrouwen en kinderen worden op de voorgrond gezet opdat wij ons nog schuldiger zouden voelen en dit enkel met de bedoeling ons nog meer geld te ontfutselen.

De moslimvrouwen zetten, tengevolge van hun geloof (en aan hun hitsige venten onderworpen), een hele resem kinderen op de wereld (=de wil van Allah, die geen geboortebeperking tolereert?!), goed wetende dat ze die kinderen niet zullen kunnen voeden.

Weinig mannen in deze reportages ...
Waarom zijn deze fokbeesten, die hun harem bevruchten en de jonge meisjes,
nauwelijks pubers, die dat ondergaan, zich niet bewust van en verantwoordelijk voor hun eigen waanzin?
Tweeduizend jaar achterstand en een blinde religieuze overtuiging zijn er de oorzaak van dat deze volkeren voor eeuwig veroordeeld zijn.
Denkt u nog steeds dat het onze schuld is en dat wij ons moeten verantwoordelijk voelen voor zoveel miserie ?

Wanneer er in een land meer kogels dan graankorrels zijn, zal er nooit iemand in staat zijn iets te veranderen, ondanks alle goede wil en al het geld in de rest van de wereld.
Dat is héél triestig maar helaas héél erg reëel.

Dit is geen racistisch, maar wél een realistisch bericht, om de ogen te openen van al wie niet wil zien of horen.

09:10 Gepost in Politiek | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.